Изненадващо или не, Милан обмисля да привлече опитния нападател на Болоня Марко Арнаутович, както

...
Изненадващо или не, Милан обмисля да привлече опитния нападател на Болоня Марко Арнаутович, както
Коментари Харесай

Милан се насочи към изненадваща цел за атаката си

Изненадващо или не, Милан обмисля да притегли опитния нападател на Болоня Марко Арнаутович, както твърди “Гадзета дело спорт ”.

Директорите Паоло Малдини и Фредерик Масара търсят укрепване в офанзивата на отбора поради напредналата възраст на 36-годишния Оливие Жиру, изтичащия контракт на преследвания от контузии Златан Ибрахимович и разочаровалите през сезона Анте Ребич и Дивок Ориги, чието бъдеще на “Джузепе Меаца ” също не е несъмнено.

Все още не са почнали договарянията с Болоня, само че от Милан вече са открили проучвателни контакти към опцията за трансфер на Арнаутович, който би коствал на клуба по-малко от 5 млн. евро.

34-годишният състезател стартира сезона доста мощно и това притегли интереса на Манчестър Юнайтед в края на летния трансферен прозорец. До негово прекосяване на “Олд Трафорд ” обаче по този начин и не се стигна, защото по това време “рособлу ” не желаеха да се разделят с австрийския национал и това отхвърли “червените дяволи ”.

Той започва акцията с 8 попадения в първите 15 кръга на Серия " А ", само че от този момент насам е преследван от разнообразни травми, а също така се скара с наставника си Тиаго Мота. Поради тези аргументи, както и чистата му заплата от 3 млн. евро, в този момент в Болоня са доста по-благосклонни за продажба на ветерана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР